917. Light travels at the fastest speed in
| Answer : Option B |
| Explanation : |
918. Plants that grow under average temperature and moisture are called
| Answer : Option B |
| Explanation : |
919. Which of these is a search engine?
| Answer : Option B |
| Explanation : |
920. Which of the following word processors came first?
| Answer : Option D |
| Explanation : |
921. When was bar code scanners invented?
| Answer : Option C |
| Explanation : |
923. The type of glass used in making lenses and prisms is
| Answer : Option C |
| Explanation : |
924. 'DB' computer abbreviation usually means?
| Answer : Option B |
| Explanation : |
925. The speed of your net access is defined in terms of:
| Answer : Option D |
| Explanation : |
927. The material used for fuse must have
| Answer : Option D |
| Explanation : |
928. Water is a good solvent of ionic salts because
| Answer : Option A |
| Explanation : |
930. A thick glass tumbler cracks more easily than a thin one when hot water is poured into it. Why?
| Answer : Option B |
| Explanation : |