1.  255, 366, 479, 684, ?

a

  216

b

 125

c

 891

d

 343

Answer & Explanation
Answer : Option C
Explanation :

2.  A E I M ? U

a

  Q

b

 N

c

 0

d

 P

Answer & Explanation
Answer : Option A
Explanation :

3.  1, 8, 27, ?

a

  37

b

 57

c

 47

d

 64

Answer & Explanation
Answer : Option D
Explanation :

4.  Direction: Which one set of letters when sequentially placed at the gaps in the given letters series shall complete . a_c_baab_cb_

a

  bcca

b

 abbc

c

 aabb

d

 abab

Answer & Explanation
Answer : Option A
Explanation :

5.  12, 8, 14, 6, 16, ?

a

  32

b

 4

c

 5

d

 18

Answer & Explanation
Answer : Option B
Explanation :

6.  1, 5, 13, 25, 41, 61, ?

a

  85

b

 77

c

 81

d

 91

Answer & Explanation
Answer : Option A
Explanation :

7.  Direction: In the following series of letters, how many p's are preceded by t and followed by p? Ptpttpptptpppqqptpttpppt

a

  1

b

 3

c

 2

d

 4

Answer & Explanation
Answer : Option B
Explanation :

8.  21, 30, 38, ? , 51, 56, 60

a

  35

b

 45

c

 55

d

 80

Answer & Explanation
Answer : Option B
Explanation :

9.  Direction: Which one set of letters when sequentially placed at the gaps in the given letters series shall complete . r_se_os_ro_er_se

a

  f o e s o

b

 r ores

c

 oreso

d

 o e s r s

Answer & Explanation
Answer : Option C
Explanation :

10.  113, 128, 161, 185, ?

a

  200

b

 227

c

 218

d

 209

Answer & Explanation
Answer : Option B
Explanation :

11.  AC, FH, ?, M

a

  L

b

 J

c

 I

d

 K

Answer & Explanation
Answer : Option D
Explanation :

12.  1, 6, 15, ?, 45, 66, 91

a

  25

b

 27

c

 28

d

 26

Answer & Explanation
Answer : Option C
Explanation :

13.  4, ?, 19, 39, 79, 159

a

  10

b

 12

c

 8

d

 9

Answer & Explanation
Answer : Option D
Explanation :

14.  HIIJ, IJJK, JKKL, KLLM, LMMN, J?

a

  NOOP

b

 MNNP

c

 LNNO

d

 MNNO

Answer & Explanation
Answer : Option D
Explanation :

15.  4, 10, 18, ?, 40

a

  36

b

 32

c

 24

d

 28

Answer & Explanation
Answer : Option D
Explanation :



Sponsored Links