16. Nipah virus outbreak in Bangladesh in the year
| Answer : Option B |
| Explanation : |
17. Which one of the following launched world's longest scheduled flight ?
| Answer : Option D |
| Explanation : |
18. Most important weather phenomena occur in the
| Answer : Option B |
| Explanation : |
19. Oscar Awards are conferred annually by
| Answer : Option A |
| Explanation : |
20. Uranus takes _______years to orbit the sun
| Answer : Option C |
| Explanation : |
22. Which statement is NOT true about polymers?
| Answer : Option B |
| Explanation : |
23. The term stagflation refers to a situation where ?
| Answer : Option B |
| Explanation : |
24. Who did not have an important role in the Swadeshi Movement ?
| Answer : Option A |
| Explanation : |
25. A cavern is an underground chamber formed by
| Answer : Option B |
| Explanation : |
26. When two similar sources vibrate with slightly different frequencies , a regular rise and fall occurs in the loudness of tone. This phenomenon is known as
| Answer : Option D |
| Explanation : |
27. What region is also referred as the Garden of southern India ?
| Answer : Option B |
| Explanation : |
28. The Computer size was very large in
| Answer : Option D |
| Explanation : |
29. Proteins differ from one another because
| Answer : Option B |
| Explanation : |
30. which company uses tagline Drive your way ?
| Answer : Option A |
| Explanation : |
